DUIDELIJK, BETROUWBAAR, SNEL, RISICOVRIJ, VRIENDELIJK EN ALTIJD OP ZOEK NAAR VERBETERING. DAT ZIJN WIJ.

Source, internationaal HeadFirst Group

We zijn in 25 jaar tijd uitgegroeid van een klein bedrijf met een lokale focus naar een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg. De markt waarin wij opereren is dynamisch en volop in beweging, onze klanten zijn heel divers en de professionals waar wij mee werken zijn inspirerend. Ons team is bevlogen, enthousiast en betrokken en kenmerkt zich door een ´open mind´.

Six Securities of Source

Bij Source doen we ons werk vanuit de Six Securities of Source, oftewel de 6 zekerheden die klanten, leveranciers en professionals ervaren als zij zaken met Source doen. Wij werken vanuit de volle overtuiging dat je je werk pas écht goed doet als je vanuit passie en kunde werkt. Dan heb je plezier in je werk, haal je het beste in jezelf naar boven, durf je out-of-the-box te denken en bereik je het hoogst mogelijke resultaat.

Straight

Duidelijkheid in alles. Bij Source zeggen we wat we doen, doen we wat we zeggen en komen we onze afspraken na. Dat doen we door het uitspreken en toetsen van verwachtingen voordat we aan de slag gaan.

Safe

Risicovrij inhuren, dat is ons streven. Source is op diverse vlakken gecertificeerd en werkt conform de Nederlandse NEN4400-1 waardoor wij garanderen dat opdrachtgevers ten aanzien van de inlenersaansprakelijkheid geen enkel risico lopen. Wij worden regelmatig geauditeerd, zowel intern door onze Kwaliteitsmanager als extern door onafhankelijke partijen. Bij ons staat centraal dat het inhuurproces zonder zorgen en risico’s verloopt.

Solid

Depuis 1999. Wij zijn betrouwbaar, integer en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en worden daar ook op geaudit. We respecteren elkaar, elkaars standpunten en zien de kracht van samenwerking.

Smile

Vriendelijkheid kost niets extra. Source medewerkers zijn vriendelijk en betrokken in het werk dat ze doen. Naast al dat harde werken hebben en houden we oog voor elkaar, geven elkaar een schouderklopje als iets goed is, support als iets beter kan en we vergeten niet om samen te lachen.

Satisfaction

Klanttevredenheid staat centraal. Wij werken met oog voor de wens van onze opdrachtgevers, onze professionals, onze collega’s en met aandacht voor de huidige wet- en regelgeving. Dat doen we door goed te luisteren, door de juiste focus te leggen en door het continue streven naar verbetering en optimalisatie. We staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening nóg beter te maken.

Speed

Snelheid is key. Wij vervullen ruim 90% van de aanvragen binnen 48 uur en staan voor tijdige betalingen. Contracten worden niet morgen ingeregeld, maar vandaag. Wij zien geen obstakels op de weg, maar uitdagingen op ons pad.