Klantcase: Eén loket voor de werving en contracthandling van tijdelijke professionals voor Atos

Atos Benelux & The Nordics

Atos Benelux & The Nordics zet Source en Staffing Management Services, gezamenlijk handelend onder de naam Blue Force Alliance (BFA), in voor de werving en contracthandling van tijdelijk in te zetten professionals. BFA vervult de rol van Managed Service Provider en verzorgt het contractmanagement van alle ingehuurde professionals. Atos heeft hiermee toegang tot de volledige markt van externe professionals én huurt zorgenvrij in.

“Met de samenwerking profiteert Atos van de gestandaardiseerde en geautomatiseerde werkwijze van Source en Staffing Management Services. We beschikken over één loket voor de werving en contracthandling van tijdelijke professionals met specifieke vaardigheden die voor de levering van onze digitale transformatie diensten cruciaal zijn. Hiermee creëren we een flexibele schil van experts uit de volledige markt die naar behoefte kan worden ingezet.”
– Martin Schoenmakers, COO Atos Benelux & The Nordics

Over Atos

Atos is toonaangevend in digitale transformatie met een pro forma jaaromzet van 12 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 100.000 collega’s in 72 landen. Het is de Europese leider in Big Data, Cybersecurity, High Performance Computing en Digital Workplace. Wereldwijd levert Atos aan haar klanten Cloud diensten, Infrastructuur & data management, Business & platform oplossingen, en transactiediensten via Worldline, de Europese leider in de markt voor betaaloplossingen en transactiediensten. Met haar diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in de volgende marktsectoren: Defensie, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg, Manufacturing, Media en Nutsvoorzieningen, Publieke Sector, Retail, Telecom en Transport.

Florine Onderwijzer

Meer weten?

 

Neem contact op