Matchmaking: wij vinden de juiste match

Wij zijn er bij Source van overtuigd dat elke 'match' die wij maken, toegevoegde waarde moet bieden aan de professional én de opdrachtgever. Wij spreken pas van een geslaagde combinatie als vaardigheden, mindset, bedrijfscultuur én ambitie van beide partijen overeenkomen. Wij zijn pas tevreden, als onze klanten en professionals tevreden zijn.

Satisfaction

Wij werken met oog voor de wens van onze opdrachtgevers, onze professionals, onze collega’s en aandacht voor de huidige wet- en regelgeving. Dat doen we door goed te luisteren, door de juiste focus te leggen en door het continue streven naar verbetering en optimalisatie. We staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening nóg beter te maken.

Freelancers en ZZP'ers

Vrijheid is een groot goed voor Freelancers en ZZP’ers. U kiest uw eigen professionele weg. Maar soms staat u voor lastige keuzes, die u niet altijd alleen kunt of wilt maken. Waar vindt u de ICT-opdracht die het best past bij uw kennis en vaardigheden? Hoe komt u aan een netwerk? Welke invloed heeft de veranderende wet- en regelgeving op uw persoonlijke situatie?

Naar Freelancers en ZZP'ers

Opdrachtgevers

Het inhuren van flexibel personeel is al lang geen uitzondering meer en biedt een belangrijke toegevoegde waarde: vrijheid en flexibiliteit. Vrijheid is voor freelancers de grootste motivatie om te doen wat ze doen. Flexibiliteit is voor opdrachtgevers de grootste motivatie om hen in te huren.

Naar Opdrachtgevers

Leveranciers

Geïnteresseerd in een samenwerking met Source? Leveranciers kunnen hier hun gegevens achterlaten.

Naar Leveranciers

Projecten en vacatures

Bent u op zoek naar een uitdagende ICT-opdracht? Zit uw ideale opdracht er nog niet tussen? Bekijk dan alle openstaande vacatures of schrijf u direct in bij Source.

Naar Projecten en vacatures