Over Source Group N.V.

Source Group is de beursgenoteerde moedermaatschappij van een groep werkmaatschappijen die zich richt op het beheren van contracten van extern personeel en de bemiddeling van voornamelijk ICT-professionals. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn: bemiddeling bij het inhuren van extern personeel (uitbesteding van het inhuurproces), contractbeheer, en matchmaking, hoofdzakelijk voor multinationals en semi-overheden.

De groep is gebaseerd in Nederland, België en Luxemburg. Vanaf 2010 heeft de vennootschap een beursnotering aan NYSE Euronext Amsterdam onder de naam SOURC. In de markt is Source Group bekend onder de naam ‘Source’. Source is sinds mei 1999 de specialist in contractbeheer en matchmaking en faciliteert zowel de onderneming als de professional, freelancer, kennismigrant of buitenlandse freelancer. Source brengt bedrijf en ICT-professional bij elkaar, verzorgt de gehele inhuur- administratie, adviseert over wet- en regelgeving en minimaliseert risico's, waaronder inlenersaansprakelijkheid en arbeidsrechtelijke risico's. Circa 2.000 professionals zijn via Source op projectbasis aan het werk bij opdrachtgevers, variërend van grote bedrijven tot diverse overheden.

Ambitie
Source Group wil, vanuit bovenstaande gedachte, de toonaangevende aanbieder worden van one- stop-shop dienstverlening in de internationale flexmarkt. Source Group ambieert marktleiderschap door de mens centraal te stellen en daarbij in te zetten op maximale klant- en medewerkertevredenheid.