MSP: we optimaliseren het inhuurproces

Een Managed Service Provider (MSP) is meer dan een combinatie van matchmaking en contracting. Vanuit een MSP oplossing neemt Source het gehele inhuurproces uit handen en optimaliseert dit verder. Wij garanderen het vinden van de juiste professionals, regelen de contracten en de administratieve afhandeling, zorgen voor tijdige betalingen en minimaliseren risico's. Als specialist op dit gebied adviseren wij u hier graag over.

Wat kan Source voor uw organisatie betekenen?

Wij doen waar we goed in zijn en waar onze passie ligt: ontzorgen. Dat betekent dat we als verlengstuk van de HR-afdeling fungeren en met een op maat gemaakte raamovereenkomst invulling geven aan uw wensen. Als Managed Service Provider kunnen wij veel werk uit handen nemen: het werven van de juiste professionals, het opstellen van functieprofielen, het monitoren van de performance van de ingehuurde professionals, het managen van leveranciers en het uitonderhandelen van bestaande contracten. Source denkt en acteert op corporate niveau, wij weten wat er speelt binnen en buiten uw organisatie en vooral wat er nog gaat spelen. Een goed voorbeeld hiervan is de veranderende wetgeving; de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. Op deze veranderingen spelen we proactief in en we geven indien gewenst advies over de (her)inrichting van HR-processen.

Wat we doen, doen we transparant. Als opdrachtgever heeft u inzicht in alle informatie: inzicht in de marges, de inkoop en de verkoop. Wij maken rapportages die inzicht geven in besparingen op corporate recruitment, gain shares, de begin- en einddatum van contracten, de in- en verkoop van leveranciers en hun performance. U bepaalt waar u inzicht in wilt hebben, wanneer u dat wil en de frequentie. Dat is pas écht tailormade business intelligence.

Satisfaction

Wij werken met oog voor de wens van onze opdrachtgevers, onze professionals, onze collega’s en aandacht voor de huidige wet- en regelgeving. Dat doen we door goed te luisteren, door de juiste focus te leggen en door het continue streven naar verbetering en optimalisatie. We staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening nóg beter te maken.

De voordelen van MSP

  • Kostenbesparing
  • Betere beheersing van uw externe inhuur
  • Volledig op maat gemaakte oplossing
  • Eén raamovereenkomst en centraal aanspreekpunt
  • Outsourcing van Risico's
  • Volledige transparantie
  • Internationale ervaring
  • Verlengstuk van uw HR-afdeling
  • Inzicht in inhuur en besparingen